Annonsera i Lerums Tidning

Med upp till tre gånger så lång uppmärksamhetstid som digitalannonsering är printannonsering i många fall rätt väg att gå. Via Stampen Media-koncernens alla dagstidningar når vi, genom att ta plats bland kvalitativt lokalt innehåll, över en halv miljon läsare varje dag.

Kontakta oss Läs mer

Kraften av att annonsera i papperstidning

I en studie beställd av mediehusen Stampen Media, Bonnier, Mediekompaniet och Schibsted och framtagen av GroupM (sept. 2019), framgår att den annonseringsinvestering som läggs på printannonsering, fortsatt är den som ger bäst resultat. Evidensbaserat och investeringssäkert.

Läs mer om studien
Grafik som visar eGP

Lerums Tidning

Lerums Tidning är en Västsveriges största tidningar som når tusentals läsare i digitala kanaler och print per vecka. Tillgängligheten, vårt lokala engagemang och en nära kontakt med lerumsborna gör att vi kan ge våra läsare det vi är allra bäst på – riktig journalistik som gör skillnad.

Kvalitetsjournalistik sju dagar i veckan tack vare papperstidning och nyhetssajt

Varje dag, även de dagar då papperstidningen inte kommer ut, kan våra läsare ta del av all vår kvalitetsjournalistik. Oavsett var de befinner dig.

Lerums Tidning finns som e-tidning, dvs en digital version av papperstidningen som läses i mobil, surfplatta eller på datorn. Detta ger dig som annonsör ytterligare möjlighet till spridning och du har också möjlighet att driva digital trafik genom denna kanal.

Läs mer om e-tidningen eLT

Ibladning

Det finns flera bra anledningar att satsa på en ibladning i Lerums Tidning. Våra prenumeranter av tidningen i pappersform ser dagligen fram emot denna och de har en nära relation till densamma. Med en ibladad bilaga, når du våra läsare på ett naturligt sätt i papperstidningen och du har även möjlighet att synas i vår e-tidning.

Du når fram till de som aktivt sagt ”Nej tack till reklam”, du står som ensam avsändare och du har kontroll över innehållet med gott om utrymme för att presentera dina idéer, dina erbjudande och din verksamhet. Vi står med våra erfarna formgivare, skribenter och fotografer, alltid redo att hjälpa dig skapa en lyckad kampanj.

Din ibladning blir ett trovärdigt och mycket konkurrenskraftigt alternativ till oadresserad reklam i brevlådan. detta eftersom du genom att distribuera den som ibladning i Lerums Tidning hamnar i en trovärdig miljö med ditt varumärke. Detta samtidigt som du är exklusiv annonsör inom din bransch, då vi aldrig bokar fler än en aktör inom samma bransch per dag.