Nativeannonsering Lerum

Annonsmärkta artiklar med en redaktionell och trovärdig ton räknas i dag som ett av de mest framgångsrika sätten att annonsera. Våra kommersiella redaktörer hjälper er att lyfta er verksamhet och expertis med läsarnas intresse i fokus. Kan ses som ett utmärkt komplement till traditionella annonser för att stärka ert varumärke.

Kontakta oss Läs mer

Optimering av ditt budskap

Väljer du att använda dig av native på någon av våra digitala plattformar så kan du vara säker på att vi inte lämnar något åt slumpen. Under kampanjens gång bevakar vi artikelns framfart i realtid med våra statistikverktyg.Utifrån siffrorna tar vi sedan redaktionella beslut i form av rubrik- och bildändringar i puffarna och artiklarna för att driva upp antalet läsare. För att få så lång lästid som möjligt när läsaren väl är inne på artikeln gör vi även korrigeringar i innehållet längs med vägen.

Resultat och rapportering

För oss är det viktigt att vara transparent med resultatet och att göra dig trygg i att du gjort en bra investering. Efter avslutad kampanj får du en utförlig rapport på din digitala annonsering som vi sedan går igenom tillsammans.I rapporten presenteras antalet läsare, lästid, målgrupp, med mera. För print finns möjligheten att sätta upp Ram-mätningar på annonserna för att ta del av hur texterna har mottagits.

Skräddarsydd kampanj/årsplan

Är du intresserad av en skräddarsydd kampanj eller årsplan? Vi hjälper er med att ta fram en långsiktig digital strategi som ger er bästa möjliga resultat. Tillsammans tittar vi på vilka kanaler ni bör annonsera i och hittar ett givande kampanjupplägg.Är ni även intresserade av Google shopping, SEM, SEO? Vi hjälper er självklart med hela er marknadsföringsplan.

Kontakta oss för att veta mer

Small

Artiklar: 1 stLäsningar: 2 250 stPeriod: 2–5 dagarCPR: 22,2 krPris: 50 000 kr

Medium

Artiklar: 1 stLäsningar: 6 300 stPeriod: 3–7 dagarCPR: 15,9 krPris: 100 000 kr

Large

Artiklar: 1 eller 2 stLäsningar: 14 500 stPeriod: 7–14 dagarCPR: 10,3 krPris: 150 000 kr