Om oss på
Mediehuset Lerums Tidning

Med riktig journalistik som gör skillnad och med lokaler mitt i centrala Lerum vill vi verkligen göra skillnad för det lokala näringslivet. Men våra möjligheter stoppar inte vid kommunens gränser. Som en del av Stampen Media har vi en kunskap och kompetens som på riktigt kan göra skillnad för dig som företagare. Vi är nämligen nu ert självklara val i allt en mediepartner kan erbjuda. Vår kunskap och erfarenhet talar sitt tydliga språk; medielandskapet har förändrats och en genomtänkt annonsstrategi är det som idag gör hela skillnaden för en verksamhet som din. Här kommer vi in.

Tillsammans tar vi fram en strategi skräddarsydd för just ditt varumärke och dina affärsmål. Oavsett vilka dina kunder är och vart de befinner sig. Oavsett om det gäller annonser i printutgåvan av Lerums Tidning, digital målgruppstyrd annonsering, SEM (sökordsannonsering), SEO (sökmotoroptimering), hemsidor, e-handel eller en optimerad kampanj i sociala medier. Hör av dig idag så ser vi tillsammans över hur vi kan hjälpa just dig att öka effekten av din annonsering.

Vi är ett lokalt mediehus på och vi hjälper företagare som dig att hitta rätt i den digitala världen. Ett lokalt mediehus som hjälper er nå ut i alla kanaler. Det är skillnaden som gör hela skillnaden. 

Kontakta oss

Stampen Media-koncernen

Stampen Media är en av Sveriges största mediekoncerner.I Stampen Media ingår ett flertal mediehus med starka positioner inom nyhetsmedier, distribution samt utomhusreklam. I koncernen ingår elva prenumererade morgontidningar: Göteborgs-Posten, TTELA, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Bohusläningen, Strömstads Tidning, Alingsås Tidning, Kungsbacka-Posten, Kungälvs-Posten, Mölndals-Posten, ST-tidningen samt fyra gratistidningar: Varbergs-Posten, Lerums-Tidning, och Alingsås Kuriren.

Våra mediehus inkluderar: Mediehuset Göteborgs-PostenMediehuset Partille TidningMediehuset Alingsas TidningMediehuset ST-tidningenMediehuset Strömstads TidningMediehuset Kungälvs-PostenMediehuset TTELAMediehuset BohuslänningenMediehuset Kungsbacka-PostenMediehuset Mölndals-PostenMediehuset Hallands-PostenMediehuset Hallands NyheterMediehuset Varbergs-PostenMediehuset Lerums Tidning

Läs mer på stampenmedia.se

En av Sveriges ledande mediakoncerner

Stampen Media är en av Sveriges ledande mediekoncerner och arbetsplats för 1500 medarbetare. Med starkt förankrade mediehus på västkusten förser vi dagligen över en miljon människor med kvalitetsjournalistik. Vårt innehåll ger dig senaste nytt, berör, fördjupar och breddar bilden av det samhälle vi lever i utifrån ett lokalt, nationellt och globalt perspektiv.